Välkommen till min nya hemsida!

Då var det dags igen för en ny hemsida då de som gjorde min hemsida tog bort min sida för att jag sa upp vårt samarbete så nu får jag börja om på ny kula igen, det har jag gjort många gånger förut. Har nog blivit av med typ 100 Facebook-Konton och en massa Instagramkonton. Gjorde mina bröst igår så nu är det minst fyra veckor återhämtning från fysiskt arbete och max åtta veckors återhämtning men kommer göra lite videos allt eftersom beroende på hur bra jag mår och hur rörlig jag är i kroppen. Jag är en sån person som återhämtar mig snabbt och vila kan jag inte göra för länge för då blir jag uttråkad fast följande dagar kommer jag chilla med Netflix en del för jag behöver vila och vara sängliggande några dagar…

Glöm inte att kolla in mina hemmagjorda filmer på sanna.sinfulsister.com

 

Leave a Reply