Älskar mina nya rastaflätor!

Känner mig som en helt ny person i mina rastaflätor! Känns som jag. Lite vild och lite hur som helst 😉 Känns skönt att bära färger, känner mig mer varm som människa då. Svart är snyggt och hemlighetsfullt men om jag vill ha liv i mig själv så gäller det att bära färgglada kläder! Vill gärna ha dreads nån gång, funderar på när jag går och fixar rastaflätorna igen (man måste fixa till dom regelbundet) så ska jag ha lite dreads i dom så det blir blandat, kanske blir snyggt 😛 Får se 🙂 Känner mig väldigt glad inombords nu när jag gör saker för mig själv, får mer energi då! Älskar att ta hand om mig själv, det är när man försvinner från sig själv som man mår dåligt….

Körde en lite mer intensivare video idag på sanna.sinfulsister.com Det är ju intensivitetstema denna veckan. Körde en grym dans/striptease show med intensiv dildoshow så se den 😉

intense

Leave a Reply