Utseendeplaner!

Så himla skönt att ha mina stora silikonbröst. Skulle gärna vilja ha större men nu måste jag tänka på ryggen. Kan ju inte sola förrän typ i sommar ungefär för man ska vänta med solning när man gjort brösten. Vill gärna göra min röv större också. Ska på rövkonsultation i maj. Vill även göra mina tänder helvita genom porslinsfasader så jag slipper gå på tandblekning en gång om året. Vill lasra bort allt hår på min kropp men då får man ju heller inte träna efter det. Måste träna så jag kommer tillbaka till min tränade kropp igen. Får dra ner på fett och kolhydrater. Jag är väldigt kroppsfixerad, mår dåligt när jag ser mitt fett på min kropp. Behöver lasra ansiktet också så det blir finare men skönt att ha massa fillers och botox i mig nu. Älskar mina rastaflätor, när jag förnyar dom om några veckor igen ska jag välja olika färger 😀

_DSC0281

Leave a Reply