My life…

Då jag hållit på ett tag med mina filmer och då jag även (tyvärr) blir äldre betyder mitt utseende mer och mer. Att ta hand om utseendet kan vara ett heltidsjobb. Man ska fixa naglar, fransar, köra in botox och fillers i ansiktet. Man ska fixa håret och göra plastikoperationer då och då. Helst ska man vaxa sig eller lasra bort allt hår (dock gör inte jag det än men ska). Man måste träna och inte äta för många kalorier för då går man snabbt upp i vikt. Man behöver shoppa kläder då och då. På toppen av detta ska man även fixa sin mentala hälsa för att orka med genom yoga, mindfulness, ljusterapi och massage. Inte för att jag klagar men det finns så mycket mer jobb än att bara spela in filmer, så mycket att fixa och många mail att besvara samt vara aktiv på sociala medier. Ibland måste jag liksom stänga av allt för att orka. Just nu känns det som min energi minskar (fast kan ha att göra att jag har PMS och min mens är på väg snart). Man får prioritera det viktigaste. Man har ju även ett hem att sköta, mat att laga och kläder att tvätta. Man har vänner man behöver träffa för annars blir det ensamt.

Livet besår av rätt mycket, det är mycket man ska hinna med och mycket man vill göra men energin räcker inte till för allt. Jag är aldrig sysslolös bara energilös i perioder 🙂

JCZP0490 (2)

Leave a Reply