Analt och mens!

Gjorde två nya filmer idag till http://www.sanna.sinfulsister.com En analfilm och en mensfilm med dildo för de som gillar sånt 🙂 Ligger i hårdträning nu på gymmet för jag har nya bolag att jobba med i Europa. Kommer även uppträda för första gången med min låt Sex is Good på ett uteställe så blir kul 🙂 Folk undrar säkert vart jag har tagit vägen men jag har liksom prioriterat om mitt liv en del och jag får samtidigt inte glömma bort att ta hand om mig själv. Skriver dessutom inte allt jag gör här, har blivit mer privat av mig pga. vissa saker. Vill inte dela med mig av mitt privatliv till alla. Jag har dessutom ett ganska hett temperament i perioder när jag inte får vila tillräckligt så för att jag ska kunna vara stabil behöver jag mycket sömn, bra rutiner och avkoppling så jag inte skäller ut folk. Hoppas ni förstår och har överseende med detta och är trevliga mot mig. Otrevliga människor har jag inte plats för i mitt liv (ja jag är överkänslig).

 

Leave a Reply