Förspel och analt!

Gjorde en sexig förspelsvideo och en analfilm med min mega buttplugg idag till min filmsida http://www.sanna.sinfulsister.com

Försöker att fixa min kropp mer och mer. Skriver upp allt jag äter, har kommit upp i många träningspass men behöver dra ner på fett och kolhydrater lite i taget så jag får bort mer fett på min kropp. Jag måste dra ner lite i taget, om jag går på en diet från första start blir det för mycket förändringar på en gång. Fast nu i stunden när jag skriver detta börjar jag bli rätt sugen på att dieta ändå men jag har ju så svårt för rutiner så jag brukar inte kunna hålla strikta dieter men ska försöka skriva ett schema igen som jag kan börja på måndag. Då kan jag köra strikt på vardagar och ha ett ätarmål på helgen, man behöver ju inte spåra ur och köra en hel jävla ätardag haha…………………….

Leave a Reply