Mitt sexäventyr igår!

Kapitel 1

Lillördag och kvällen har precis börjat och den har startat helt perfekt! Vi satte oss på en bänk vid en kyrka som var diskret, folktomt. Han knäppte upp sina byxor och jag runkade han hårt. Jag tänkte precis gå ner och suga han. Då såg jag att det låg en snubbe på bänken bakom oss. Vi båda flinade och på ett smidigt sätt tog oss därifrån. Vi gick på en Stig därifrån som var skymd med buskar och dylikt. Jag var fortfarande kåt så jag bestämde mig för att gå ner på honom. Jag knäppte upp hans byxor och sög den hård. Jag vänder mig om och böjer mig framåt, drar upp kjolen. Han trycker in det som jag har jobbat upp och gjort så hård. Han trycker in den hårt och pumpar mig, jag känner hur kåt han är. Jag känner hur hans kuk pulserar samtidigt som han pumpar mig hårt bakifrån. På trottoaren cyklar och går folk och jag bet i läppen för att jag inte skulle låta. Han pumpade på hårt. Helt plötsligt slutar han och börjar piska min fittöppning och klitta i ett rasande tempo. Jag blir as blöt och kåt. Han slutade helt igen.
Han säger:- Äventyret börjar nu, vi tar ett glas vin. Vi går och dricker på en mysig uteservering och tar en paus för att fortsätta äventyret.
Kom ihåg, kvällen har precis börjat. 

Kapitel 2

Efter att ha avnjutit ett glas rött i Göteborgs solsken går vi vidare längs andra långgatan och ser ett hål i väggen. Vi stiger in och märker att det är en strippklubb som består av två våningar varav en är biograf med en massa smårum. Naturligtvis är det rummet vi går först till. Eftersom det är tidigt på kvällen är det inga människor där. Vi ser oss omkring i hela rummet. Vi är ensamma. Jag sätter mig ner i biosalongen. Han står fortfarande upp och drar ned sina byxor. Han trycker kuken i munnen och jag trycker kuken ner i min hals. Han flämtar och blir stenkåt. Jag vänder mig om och han tar mig hårt bakifrån, han verkar gilla den ställningen. Det stör inte mig för jag njuter som fan. Återigen stannar han tvärt, det har fortfarande inte gått för han och inte för mig heller. Vi väljer att gå ned till det andra rummet och titta på en strippshow (foto får ej tas där). Bara efter första dansen går vi vidare för att fortsätta vårt äventyr. Vi sitter nu på Järntorget och väntar på en vagn till avenyn.

Kapitel 3.

Det blev mycket äventyrssex ute på kanske typ 10 olika platser i centrala Göteborg. Det blev spontana sug och knull på varje bra ställe vi hittade ute, bakom buskar, på höjder och vid kyrkor. Vi hetsade upp varandra totalt under vårt långa äventyr som varade in på förmiddagen dagen därpå…. Ingen av oss kom under vårt äventyr men till slut var vi så desperata att vi gick in på en av nordstans toaletter och där smällde han på mig som fan bakifrån när jag stod lutad över handfatet. Till slut kände han att han höll på och komma. Jag satte mig ner och svalde hans lem djupt och hårt tills han kom djupt nere i min hals… Detta är bara början på vårt äventyr och jag ser fram emot att träffa min nya äventyrskompis igen! Känns väldigt härligt för mig att ha träffat en skön likasinnad som gillar spänning precis som jag 🤗 End of this story…To be continued..

 

 

Leave a Reply