Blandat shit…..

Om ni undrar vad det var som jag skrev här i veckan så var det kopierat från min Facebook och mitt sexäventyr jag hade med en. Det var riktigt kul! Många undrar om det var en kund eller inte och många vill dejta mig och undrar om det var en dejt. Vem fan träffar flera samtidigt? Hur har man ens tid att träffa flera samtidigt? Jag gillar kvalitet mer än kvantitet. Jag dissar män flera gånger om dagen. Mitt intresse är svårväckt. Många tror jag är en lättfotad tjej men det är snarare tvärtom. Mitt fokus går från en sak till en annan. När jag är inne i nåt glömmer jag bort allt annat, det är både en gåva och en förbannelse för man vet aldrig vilket håll uppmärksamheten riktas mot. En sjuk grej just nu är att det blir mycket skiftningar från högt till lågt nu men försöker ha kontroll.

Jag är både en gudinna och en bitch. Jag är både en ängel och en djävul. Vem du möter beror på situation och min sinnesstämning men båda kan vara extremer. Jag är crazy åt alla håll, en del gillar det men de flesta blir rädda. Jag gillar att testa gränser 😀

Det jag ser fram emot här framöver är ett uppträdande jag ska göra på Pride och jag kommer även göra en låt med en ny person så det blir spännande!

Se min heta pullfilm på http://www.sanna.sinfulsister.com där jag onanerar på golvet 😉

porrar

Leave a Reply