Massa bilder…

Nu kan man köpa en del bilder jag lagt upp på http://www.sanna.sinfulsister.com Så det är bara att spana in dom om man gillar att runka till bilder….

Följde på min ögonbrynstatuering i fredags så kan inte träna förrän på fredag igen men kör promenader och yoga istället, känns ju hemskt att inte röra på sig. Rörde mig inte någonting hela lördag och söndag förutom lite yoga och det kändes fan hemskt. Fick hemska humörsvängningar i helgen pga. att jag inte tränade förmodligen så jag fick inte upp nån serotonin eller dopaminkick som jag är beroende av så det vill jag inte uppleva igen…..Att man kan påverkas så lätt av att inte få träna….

Jag har inte gjort några dreads som jag vill göra, kom annat i vägen förra veckan. Mina hemska insomningsbesvär är jobbigare på sommaren för att det är för varmt att sova så blir ännu jobbigare att gå upp tidigt. Jag blir väldigt glad då jag får normal sömn som t.ex. inatt då jag fick sova 10 timmar, det är inte så ofta jag får göra det……Så gör mig själv aktiv denna dag med promenad, yoga, jobb och vardagliga rutiner så att jag kan lägga mig normalt och vakna på morgonen men jag får inte ha för höga krav. Oftast när jag sovit bra en natt och sovit ut så brukar det leda till att jag inte somnar förrän in på morgonen men jag hoppas på tur……

Blev inte heller nån plåtning förra veckan som jag trodde men hoppas det blir av nästa vecka….Skulle även ha träffat min slav idag men kände för lite egentid istället……

3I3A2184

Leave a Reply