Vårt samhälle är fejk!

Har fått en ökad tankeverksamhet på senare tiden. Nästan så jag håller på och blir galen av alla tankar, svårt att veta vad som egentligen är verkligt eller inte verkligt. Alltså det finns ju  inte en verklighet. Verkligheten är subjektiv. Jag har en syn på verkligheten medan en annan människa kan tolka verkligheten på ett helt annat sätt därför spelar det ju ingen roll vad som är sant eller falskt för vi skapar vår egen verklighet.

Jag tenderar att tolka världen svart/vitt, gott och ont. Antingen är människor goda eller onda men oftast tycker jag dom är onda. Försöker att se verkligheten utan att kategorisera men det är en livsutmaning. Meditation hjälper.

Vår död kanske är en illusion, tiden kanske är en illusion. Samhället skapar regler och lagar för att de inte vill att vi ska tänka själva. Om vi t.ex. är deprimerade vill dom att man ska ta antidepressiva/antipsykotiska för att man funderar på livets mening eller så vill dom dämpa oönskade symptom som inte passar in i samhällets syn på hur man ska vara. Jag har alltid fått en kick av att göra tvärtom och säga fel saker. Eller ja, från början kunde jag ej ro för att jag inte passade in i normen men nu börjar jag acceptera läget och gör allt för att vara tvärtemot alla andra och bara krossa alla normer! Det är nånting jag brinner starkt för! Mitt medvetande bara expanderar och ibland kan jag blicka in i framtiden. Har även fått närma mig mina djupsinniga känslor på senare tiden och jag kan känna av människor och platser ännu starkare nu än förut, försöker kunna hantera detta men ibland kan alla känslointryck bli för mycket. Kan ju känna av en person som går en meter ifrån mig, intressant ja men jag vill liksom inte gå runt och ta med alla andra människors energier för då blir jag helt uttömd på min egen energi.

Dessa filmer är mina favoritfilmer som jag rekommenderar! Se dom gärna när ni rökt på eller annat 🙂

Leave a Reply