Uppträdande!

I helgen uppträdde jag på en stor förfest inför Pride. Jag hade på mig en sexig svart nätdress och jag uppträdde inför flera hundra människor med min låt “Sex is good”. Det var andra gången jag uppträdde med min låt inför publik eller ja tredje gången om man räknar med den gången jag uppträdde på en karaokebar i Spanien. Passade på att festa lite då också.

Just nu väntar jag på mitt tåg hem, tågen är så jäkla knas och jag är tacksam över att jag har två mobiler som jag kan skifta mellan men får ha den ena avstängd för här på stationen finns det ingen möjlighet till att ladda mobilen. Hoppas man inte blir strandsatt nånstans, vill komma hem! Blir skönt att vara tillbaka på gymmet igen, jag har inte tränat på fyra dagar.

Livet rullar på, känner att jag vill flytta. Jobbigt när alla jag gillar att umgås med bor så långt ifrån mig. Jag gillar att umgås med de som är lika utflippade som jag och kreativa människor så att det blir full fart hela tiden….

 

Leave a Reply