Bongknull!

Lite allmänt snack först. Det var längesen jag hade en monolog inför mina läsare. Snart påbörjar jag mitt andra år på min spirituella coachutbildning men jag har samtidigt kommit på att jag vill börja psykoterapi som jag har skjutit upp men kom på den briljanta idén att jag ska skriva en bok om mina terapisessioner så att jag få mer motivation till att skriva den. Tröttnar ju alltid på saker (tröttnar på allt utom gymträning). Har mailat en mottagning om att jag vill börja psykoterapi, självklart har jag inte nämnt att jag ska skriva en bok om det men jag kommer spela in mina terapisessioner så jag har allt inspelat. Hmm kanske skulle göra en podcast av den också? Har insett att jag måste börja med mig själv innan jag kan bli spirituell coach och mitt mål är att bli en shaman som healar folk. Jag vet vem min själ är och jag måste göra mitt själsliga arbete fast jag älskar verkligen att vara framför kameran också och spela olika karaktärer. Men djupt inom mig vill jag göra något mer meningsfullt och det är att visa världen vem jag verkligen är så jag kommer fullfölja det jag startat i och med att jag får massa tecken från universum hela tiden, speciellt nu på senaste. Jag har inte sysslat så mycket med det andliga på senare tiden men det är som mitt medvetande skiftar mellan egot och mitt högre jag.

Idag körde jag bongknullning så se den på http://www.sanna.sinfulsister.com

Bongknullaren

One thought on “Bongknull!

Leave a Reply