Analt och sug….

Har laddat upp två filmer nu på http://www.sanna.sinfulsister.com En där jag låter en slav suga dildo och en när jag knullar mig själv med analt.

Fokuserar mycket på träning och yoga nu. Borde fokusera på rutiner också men det är svårt för mig. Det är inte länge jag kan hålla på mina rutiner direkt som att gå upp varje tid varje morgon, jag vet att jag inte måste gå upp så tidigt så kan vara därför det är svårt att håla just den rutinen…..

Kul att ha påbörjat min andliga kurs igen, ett år kvar! Vill så mycket men allt blir inte gjort, tiden räcker till och min energi tar också slut. Min sömn är viktig men jag vet att jag sover för lite…..Jag gillar att pressa mig själv men ändå känns det inte som jag pressar mig själv tillräckligt. Jag borde egentligen släppa allt ibland. Egentligen borde jag bara göra det jag känner för…..I alla fall en period. Min andliga kurs ger mig mycket tankar men det är lätt för mig att fastna i tankar för egentligen borde jag känna mer men jag känner inget alls, skumt.

ljusdildo

Leave a Reply