Nya filmer!

Dagens filmer finns nu att se på http://www.sanna.sinfulsister.com En billigare bröstfilm och en onanifilm. Ska göra fler idag så håll utkik 😉 Har ju inte lagt upp filmer på nästan en vecka för jag har varit iväg på astrologikurs och försökt ändra om mina rutiner. Har kommit igång rejält med träningen igen! Har bestämt mig för att festa mindre för jag vill ju ha en muskulös kropp och då kan man inte festa så bättre att spendera mycket tid på gym och matlagning istället! Förra veckan tog jag ingen vilodag alls så jag får även vara noga med att träna yoga så jag stretchar mina muskler varje dag plus massage varje vecka. Var på 90 min Thaimassage idag och det var jävligt skönt! Jag föredrar Thaimassage framför vanlig massage för dom tar i mer plus stretchar musklerna och knådar på ömma punkter 🙂

Leave a Reply