Ny onanivideo!

Ny onanivideo på min filmsida http://www.sanna.sinfulsister.com Klicka på länken här till högre för att komma till filmerna! Homemademovies!

Har varit lite upptagen i veckan men laddade upp en ny film idag. Har ju olika varierade arbeten så jag gör det jag mest är sugen på, vill inte tvinga mig till nåt jag inte känner mig sugen på just då. Försöker även gå mer på skönhetsbehandlingar och ta hand om mig själv mer. Är ju periodare i allt. Jobbar en del på min inre stress nu då för mycket stress kan framkalla ångest hos mig så jag har varit tvungen att jobba på den genom att vila mycket och sköta mina rutiner, sömn och kost. Försöker att inte överträna. Blir som ett projekt att ta hand om mig själv. Man kan ju fråga sig hur man kan bli utmattad när man jobbar med det jag gör men det är väldigt mycket krav på en när det gäller utseendet, kroppen och sociala medier som påverkat mig så har medvetet stängt av det för att fokusera på yoga och mindfulness istället.

masturbation closeup.jpg

Leave a Reply