Min midsommar!

Sorry för dåligt med uppdateringar men har prioriterat annat! Har varit och festat i Stockholm under midsommarhelgen. En helg räckte gott och väl med mycket socialt umgänge, träffade både gammalt och nytt folk så det var kul! Imorgon börjar mina rutiner igen med träningen och filmerna. Har i alla fall sett att ni har köpt de filmer som finns på min sida så imorgon har jag åter igen nya krafter och ny inspiration till nya filmer!!

Obs! Både min Facebook

Lite bilder och klipp från helgen och Instagram är borta så nu använder jag bara Snapchat. Jag har tre st. Om du vill följa mig i mitt privatliv kan du ladda Nayanababe. För reklam om nya filmer och mer sexigt adda Sanna Rough på snap. Om du vill funka till mina nakenbilder och filmsnuttar kan du prenumerera på min snap via min Sinfulsida som du kan prenumerera på via http://www.sanna.sinfulsister.com

Lite bilder och småklipp från helgen…

Är lite försiktig med att visa bilder från mitt sociala liv men lite selfies går bra! Gjorde läppförstoring i helgen så nu har jag nya kuksugarläppar!

20190622_02095920190622_214544

Leave a Reply