Kvällsspalten!

Ska försöka börja med kvällsspalten och morgonspalten. Hade fyra timmar att slå ihjäl på Stockholm central. Blir lite uttjatat med allt sex ibland, vill gärna använda min hjärna då jag är ganska smart så det vore egentligen dumt att inte använda den. Vill inte förkasta min hjärna, den är som en powerbank. Jag behöver bara ladda hjärnan lite så den kommer igång igen. Har så jäkla mycket i huvudet och nu känner jag att det i hjärnan behöver komma ut. Har även en del instängda känslor som behöver komma ut. Bäst allting kommer ut nu innan en explosion kommer att ske. Tror i och för dig att explosionen är nära. Jag upplever rätt sjuka ovanliga ups and downs så jag blir lite rädd över att jag kommer tappa kontrollen. Försöker ha kontroll över mig själv, kan ha väldigt mycket kontroll ett tag men sen släpper jag allt och gör en massa udda saker, är lite rädd över att jag kommer gå för långt. Är inne i en slags “jag skiter i allt jag gör som jag vill och känner för just nu” och då kan det vara svårt för mig att planera in vissa saker för jag vet inte om jag kommer var upp eller ner. Min sömn kan vara åt helvete ibland och vissa dagar kan jag knappt komma uppför sängen. Skiftar väldigt mycket nu och jag känner att jag blir mer uppåt samtidigt som jag blir mer nedåt än tidigare plus att detta sker i allt snabbare takt så det känns som jag kommer få en inre explosion snart som jag inte vet om jag kommer kunna hantera. Sitter t.ex. och skriver nu för att jag har mycket inspiration i huvudet men samtidigt vet jag att jag borde sova. Tog en ganska stark lugnande tablett för ibland gillar jag inte att vara för uppåt, då kan man få lite mer udda tankegångar och bli lite paranoid så försöker balansera lite.

Tog två kukar analt samtidigt på Johan Vildes inspelning i helgen. Den kan jag skriva om i morgonspalten imorgon 😉

Leave a Reply