Morgonspalten!

Vaknade upp av mig själv för nån timma sen. Försöker att inte stressa och göra en sak i taget, det är så mycket jag vill göra. Så skönt att vara tillbaka i Gbg och rutinerna igen med träning och yoga, känner mig inte alls tränad i kroppen, har inte tränat på några dagar så jag har sjuk abstinens nu!

Kan inte tro att jag hade två kukar analt samtidigt. Inte alla som klarar av att ta två kukar analt på en och samma gång. Måste slå mitt rekord nästa gång, vill ta tre kukar analt eller ta två kukar analt och en kuk i pussyn samtidigt. Scenen kommer ut om några veckor på Johan Vildes sida. Han har ju heller aldrig filmat nån som klarat två kukar analt så det var en stor händelse för honom också.

Förutom dubbelkukscenen gjorde jag två andra scener också. I den andra scenen knullade jag en kille analt med dildo och strapon. Jag gick ju igång på det, kändes som om jag verkligen var en kille med kuk, önskar jag hade fötts som man istället för ibland känner jag mig som en kille, eller i alla fall som en pojkflicka. Jag är inte som en typisk tjej direkt….

I den tredje scenen låg jag fastbunden och blev knullad av en man med jävligt stor kuk.

Vet inte när jag har nästa inspelning men idag är det camshower som står på schemat efter att jag kört min morgonyoga.

 

Leave a Reply