Kvällstankar!

Då har man spenderat denna dag också. Jag har varit aktiv hela dagen. Startade dagen med en timma yoga och efter det körde jag min morgoncardio. Har varit lite dåligt med gym på senare tiden, har inte orkat vara bland människor pga. ojämnt humör som har att göra med mina sömnproblem som jag haft i flera år. Försöker ju köra min egna terapi med detta genom att få ner stress och stänga av omvärlden. Antingen är jag helt frånkopplad eller så är jag väldigt aktiv, det fungerar bäst för mig. Har en tendens att göra för mycket så försöker att ta det lugnt en period nu framöver fast mina tankar och idéer rusar lätt så det är inte alltid jag kan ta det lugnt.

Har ännu inte gått igenom bilderna från min senaste plåtning. Allt annat har kommit i vägen men imorgon ska jag nog kunna avvara lite tid till det men man vet ju aldrig vad som inträffar vissa dagar eller hur dygnsrytmen är och vad man har lust med just den dagen.

Var hos kiropraktorn idag, har ju börjat märka av mycket spänningar i axlarna, nacke och ländrygg så måste dit en gång i veckan och gärna gå på massage en gång i veckan samt vara flitig med mina yogastretchövningar. Måste festa mindre och dricka mindre alkohol känner jag, blir väldigt lätt beroende av allt jag kommer åt, kolhydrater och andra substanser är inte bra för mig för då sätter belöningssstemet igång och jag vill bara ha mer och mer….Jag kan vara väldigt nyttig men också väldigt onyttig ibland.

Nu har jag ju börjat med sköna sömntabletter så hjärnan kommer att bearbeta sömnbristen nu.

sexy.JPEG

Leave a Reply