Kvällsspalten!

Blev en vilodag från gymmet idag eftersom jag hade känningar i halsen så jag har typ “vilat” hela dagen så att jag förebygger en riktig förkylning om den skulle bryta ut. Dock känner jag mig väldigt matt i kroppen så känns som nåt är på gång, jag blir tvingad till att vila. När jag vilar stänger jag av mina mobiler het och hållet. Vet att jag är dålig på att svara i telefonen men jag är antingen on eller off. Måste verkligen vila huvudet innan det exploderar. Behöver få utlopp för mina kreativa idéer jag har inne i huvudet annars blir jag galen. Försöker göra annat än att bara köra dildos i mig och suga kuk därför försöker jag skriva mer och redigera bilder själv. Skönt att vara för mig själv en period, har varit och flängt hit och dit typ hela tiden. Nästa helg ska jag i och för sig till Stockholm igen på konferens hos fuckförbundet för prostituerades rättigheter så det känns ganska viktigt för mig att gå på det. Tror jag kommer dela hotellrum med andra prostituerade som ska dit också.

Nu ska jag lägga mig på spikmattan innan jag somnar. Min hals gör ont som fan känner jag nu, hoppas jag kan sova bort det onda i halsen så jag är frisk imorgon….

sosexy.jpg

 

Leave a Reply