Morgonspalten!

Sitter här med mitt morgonkaffe och skriver. Vaknade alldeles för tidigt som vanligt men låg och drog mig i sängen ett tag. Hade känningar i halsen när jag vaknar så jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det blev så efter att jag deepthroatade en kuk igår, kan ju hände att det är pga. både och. Skulle egentligen behöva vara sjuk för då ligger jag i alla fall och vilar plus man får käka glass och bara ta hand om sig själv då. Ska försöka kurera mig med massa citron, ingefära och naturläkemedel så jag förebygger en kommande förkylning och hoppas på att den inte bryter ut.

Ska rensa min dator idag så jag kan hitta mina nya bilder från plåtningen, försökte leta lite igår men har ingen aning om vart jag har sparat dom på datorn så då måste jag rensa lite. Efter jag druckit mitt morgonkaffe är det dags för kundaliniyoga och sen en PW, får bara röra mig lite lätt idag eftersom jag var hos min kirapraktor igår som fixade till mina låsningar i ryggen. Hon sa att jag skulle träna mina magmuskler mer med coreövningat, jag har mestadels bara kört cardio och yoga som träning på senare tiden men nu ska jag sätta igång med magträningen igen. Träningen har ju blivit lite halvdan eftersom jag har ett lite mer ostrukturerat liv till skillnad från många andra.

Hörs senare vid kvällskvisten! Ska försöka göra lite fler filmer idag till min sinfulsida men man vet aldrig vad som kommer emellan 😉

 

Leave a Reply