Morgonspalten!

Hej och välkomna till dagens morgonspalt fast egentligen är det förmiddag nu men ändå, vem bryr sig om tiden. Är fortfarande förkyld/sjuk idag och helt matt i kroppen. Dricker en massa glas med echinacea i, ingefärste och citronvatten. Känns som jag dricker typ hela tiden, måste rensa ur förkylningsviruset i kroppen. Tränade en timma kundaliniyoga/meditation i morse så det är ändå nice att jag pallar meditera när jag är sjuk. Försöker göra saker men måste vila emellanåt, har ju inte lika mycket energi när jag är sjuk men jag brukar bli så rastlös så att jag måste göra saker ändå. Brukar ha en del energi i mig trots att jag är sjuk, när jag var barn var jag uppe och lekte, sprang runt och hade mig trots att jag hade hög feber 😛

Kommer bjuda på gratis bilder från min senaste plåtning både här och på http://www.sanna.sinfulsister.com Movies!

sitter.jpg

Leave a Reply