Eftermiddagsspalten!

Igår var jag helt jäkla sängliggandes pga. min förkylning. Idag är det inte lika illa, var ute på en 90 min powerwalk i morse och körde två timmar yoga i förmiddags plus tog en liten vilopaus så jag känner att jag är på G igen. Brukar få jävligt mycket energi efter en förkylning för det känns som jag slappat för mycket så då måste jag ta igen allt jag missat typ. Fast har varit flitig ändå tycker jag med mail och smsbesvarande. Skönt att ha slappnat av med Netflix för nu har jag ny inspiration tack vare alla dokumentärer jag sett där nu.

Min näsa är bara lite rinnig så imorgon är jag nog helt frisk. Jag har verkligen fokuserat till 100 % på att bli frisk, det har gett resultat med en massa vila, ingefära, citron, teér, vitlök och chili.

Gjorde en dirtytalkvideo idag med lite hes röst. Fan skulle gjort den igår för då hade jag ännu hesare röst…Se videon på http://www.sanna.sinfulsister.com eller klicka på länken här till höger! Movies!

dirtytalk

Leave a Reply