Lunchspalten!

Vaknade för nån timma sen, har precis druckit en Celsius. Har återhämtat mig från min förkylning. Var igång hela dagen igår och kommer vara igång hela dagen idag. Har sovit jätte mycket i flera dagar så nu känner jag att jag vill sätta igång och göra en massa saker.

Jag vill göra en renovering i mitt liv. Jag är en sån som hellre ger bort/slänger saker än skaffar massa prylar för att jag inte ser nåt värde i materiella ting. Har t.ex. en stor tv jag aldrig kollar på. Den ska väck i veckan tänkte jag! Vill även ge bort kläder jag inte använder. Vill förändra en massa saker, har visioner i mitt huvud men man kan inte förverkliga alla rent praktiskt.

Shit den här spirituella resan jag går igenom har verkligen förändrat mig, känner mig inte alls som samma person som för ett år sen. Jag ifrågasätter allt i mitt liv, kanske lite för mycket ibland så jag får lugna mina tankeprocesser. Tänker att jag får skriva ner alla mina tankar så jag inte exploderar rent mentalt, lever för mycket i mitt huvud.

IMG_20190923_112900_991

Leave a Reply