Mycket nu….

Jo allt med flytt och så har innebärt många förändringar för mig. Försöker hitta stabilitet och lugn i mitt kaos som jag har omkring mig. Började med antidepp i måndags för att jag måste finna en balans i min hjärna. Kämpar med min sömn dagligen. Pga. sjuka insomniabesvär gör det så att jag bara kan arbeta när jag fått bra sömn. Tar dock en paus från allt denna veckan då min antidepp kan göra mig sämre och mer låg första veckan men jag hoppas kunna ha stabiliserat mig själv om en månad eller så.

Jag kämpar dagligen mot inre stress och att kunna hantera min ångest. Jag vill inte vara otrevlig mot er men jag har gått igenom mycket de senaste åren vilket har lett till en total kollaps i min balans som jag nu försöker återställa.

Tack för er förståelse!

One thought on “Mycket nu….

Leave a Reply